STREAMING SZOLGÁLTATÁSONLINE Stream szolgáltatás! 🔴 ► Te hozod a Stream ötleted, mi adjuk a technikát és a tapasztalatot! 🎧🎙🎬💻🎥📹 Nálunk minden technikai, kiszolgáló személyzeti háttér adott ahhoz, hogy tökéletes minőségű és professzionális Stream adásod legyen. 4 🎥, hang és videó 🎛, mikrofonok🎙, lámpák💡, projektor, led TV🖥 … Várunk benneteket stúdiónkba, vagy vigyük Hozzád a stúdiót? Az erő és a gyors internet legyen veletek! 😀

Facebook-Youtube live esküvő: miért van erre szükség?
Nincs szükség rá, ugyanakkor semmi baj sincs a gondolattal.
Biztos veletek is előfordult a vendéglista írása közben, hogy nem tudtátok meghúzni azt a bizonyos vonalat, ami eldöntötte volna, hogy kit tudtok vendégül látni a nagy napotokon, ugye? Igen sok oka lehet annak, ami miatt le kell rövidíteni a listát, ilyen például az is, ha nincs elegendő hely a házasságkötő teremben az összes rokonnak, jó barátnak, ismerősnek, munkatársnak. Ha vannak olyanok, akiket szívesen meghívnátok az esküvőre, de messze laknak tőletek, külföldön élnek, vagy annyira idősek, hogy nem tudják megoldani az utazást, megint csak rövidebb lesz a lista. Ilyen esetekben tökéletes megoldás lehet az, ha lehetővé teszitek, hogy Facebook-Youtube live videó formájában ezek az emberek mégis részesei lehessenek az örömötöknek. Bárhonnan, a világ bármely pontján lehetőség nyílik arra, hogy a szeretteitek megnézhessék, hogyan mondjátok ki a boldogító igent.
Hát nem hangzik csodásan? Szerintem nagyon is!

Online Búcsú
Számos oka lehet annak, ha valaki nem tud elmenni egy temetési szertartásra, azonban fontos számára, hogy elbúcsúzhasson rokonától, szerettétől. Egy betegség, vagy a nagy távolság nem minden esetben teszi lehetővé, hogy részt vegyünk személyesen a szertartáson. Ezekben az esetekben megoldást nyújt a technika. Szolgáltatásunkkal megoldható, hogy ne csak fotókon, vagy egy később megnézhető felvett videó anyagon láthassa hozzátartozójának utolsó útját, hanem online követhesse azt.
Professzionális minőségben, igény esetén több kamerával, élő közvetítést biztosítunk.

További streaming szolgáltatás:
- családi baráti összejövetelek közvetítése
- sajtótájékoztatók közvetítése
- koncertek-rendezvények közvetítése
- üzleti rendezvények közvetítése
- sportesemények közvetítése
- ...

A STREAMING ADÁST A HELYSZÍNEN PROJEKTOROS FULL HD KIVETÍTŐN IS NÉZHETITEK, HANGOSÍTÁSSAL!


Részletekért keressetek bizalommal, kérjetek árajánlatot! ;-)